Faithful Rotts

Over ons

Wij zijn Sandra de Jong en Pascal Spaan. Wij wonen in Venhuizen, waar wij onze rottweiler kennel Faithful Rotts zijn gestart.

We zijn begonnen met honden die een ander mandje zochten. Inmiddels is onze liefde voor de rottweiler uitgegroeid tot een passievolle hobby en hebben we ervoor gekozen om verder te gaan met rottweilers met stamboom in onze kennel.

We trainen wekelijks met onze honden bij Rottweiler Werkgroep Flevoland (RWF) in Almere. Pascal is bij de RWF ook actief als pakwerker. We zijn allebei kynologisch instructeur en geven cursussen bij de RWF. Naast het trainen doen we regelmatig mee aan shows in binnen- en buitenland.

De kennel is officieel geregistreerd bij de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland en we zijn lid van de Nederlandse Rottweiler Club (NRC).

De naam van de kennel heeft een dubbele achtergrond. Deze is vernoemd naar ons teefje Faith. Dit is het eerste teefje dat we helemaal klaar hebben gemaakt om mee te kunnen fokken. Daarnaast staat Faithful voor loyaal en trouw. Dat is een karaktereigenschap die de rottweiler kenmerkt. Vandaar onze keuze voor Faithful Rotts.

Sandra en Pascal